header image
Studentenhuisvesting

Spijkerman Bouwsystemen heeft specifiek voor studentenhuisvesting een tweetal woonmodules ontwikkeld, het zogenaamde Campusappartement. Het Campusappartement is een duurzame oplossing voor het tekort aan studentenhuisvesting.

Het Campusappartement heeft een leefgedeelte om te wonen, slapen en te studeren. Het heeft een volledige keuken en complete badkamer. De twee varianten hebben een verblijfoppervlakte van 24m2 en 18m2. Het is ook mogelijk de woonmodules te koppelen tot een woonruimte met gezamenlijke voorzieningen voor meerdere studenten.
Het Campusappartement voldoet uiteraard aan alle eisen van het bouwbesluit. De woonmodule met een verblijfsoppervlakte van 18m2 speelt alvast in op de veranderingen die komen met het nieuwe bouwbesluit 2012.

De realisatie en exploitatie van studentenhuisvesting is meestal een grote uitdaging. Met het flexibele en toekomstbestendige Campusappartement wordt het veel eenvoudiger een verantwoord verdienmodel te ontwikkelen. Immers, de Campusappartementen zijn eenvoudig opnieuw te gebruiken. Na gebruik als studentenhuisvesting zijn de appartementen relatief eenvoudig in te zetten in een andere woonvorm en/of functie op dezelfde of ander locatie! Hierdoor hebben de gebouwen een langere levensduur en blijven deze langer hun waarde houden.

Ervaringen

Vragen & Antwoorden over de brandveiligheid.

Hoe belangrijk is het energielabel voor studenten?

Sanitair voor jezelf? Of delen met medebewoners.

Naar eigen smaak inrichten?

Zonder internet geen kamer.

Studenten over de ligging van hun kamer.

Tapijt op de vloer en behang aan de muur.

Iedereen houdt rekening met zijn of haar budget.