header image
Spijkerman Bouwsystemen bv

Spijkerman Bouwsystemen bv levert prefab betonnen woonmodules voor diverse doeleinden. Zo heeft Spijkerman het Campusappartement ontwikkelt, speciaal voor studentenhuisvesting. Ook zijn onze woonmodules geschikt voor de realisatie van woongebouwen, zoals appartementen en hotels. Met het Spijkerman Bouwsysteem bv stellen we gebouwen samen in diverse configuraties en verschillende bouwlagen. Zo realiseren we voor elke locatie een passende oplossing die bovendien voor uiteenlopende opdrachtgevers een interessant exploitatiemodel mogelijk maken!

Onze organisatie bestaat uit enthousiaste medewerkers met jarenlange ervaring in vele disciplines: bouw, civiele techniek, vastgoed, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en werktuigbouwkunde. Zij werken graag nauw samen met de opdrachtgever waarbij ze van begin tot eind ontzorgen.

De medewerkers van Spijkerman Bouwsystemen weten alles van beton, het prefabriceren van gebouwen, bouwtrajecten en het begeleiden ervan. Spijkerman uit Amersfoort is namelijk een bedrijf dat 35 jaar ervaring omvat met het realiseren van betonnen prefab behuizingen voor bouw-, infra-, railinfra en civieltechnische bedrijven in heel Nederland. Deze behuizingen bouwen we in opdracht van energieleveranciers, telecombedrijven, aannemingsbedrijven, overheden, installatiebedrijven, waterschappen en civieltechnische bedrijven. Zij roemen Spijkerman bv om de betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Bovendien ervaren zij Spijkerman bv als een organisatie die werkbare en betaalbare oplossingen levert, altijd en overal!