header image
Productieproces

Spijkerman Bouwsystemen levert maatwerk, geoptimaliseerd met techniek, wooncomfort en rendabele financierbaarheid. Deze totaaloplossing ontzorgt de opdrachtgever en biedt door het plug & play principe een snel resultaat!

Financiƫn

De woonmodules kunnen voor langere tijd worden ingezet. Ze hebben bovendien een korte bouwtijd. Er is dus sprake van minder grond- en bouwrente en snellere verhuur- of verkoopbaarheid. Bovendien zijn de woonmodules verplaatsbaar en herbruikbaar. Samen met de opdrachtgever komen we zo tot een interessant nieuw (terug)verdienmodel.

Engineering en ontwikkeling

We leggen alle wensen en eisen van de opdrachtgever vast in het Bouw Informatie Model. Het technisch uitwerken van de specifieke wensen en eisen doen we op ons kantoor in Amersfoort. In overleg met de opdrachtgever, architect, adviseurs ontwikkelen we de beste oplossing voor elke huisvestingsvraag. We stemmen daarbij af met de vergunningverlenende instanties.

Prefab

De woonmodules van Spijkerman Bouwsystemen worden onder ideale omstandigheden in onze productiehallen geproduceerd. De geconditioneerde en optimale logistieke omstandigheden zorgen voor een aanzienlijke verlaging van de bouwkosten ten opzichte van traditionele bouw. Dit levert bovendien een besparing op ten aanzien van milieudruk. Er is ondermeer veel minder afval en de transportbewegingen zijn daardoor ook beperkt.

Transport

Na productie transporteren we de woonmodules naar de bouwlocatie, waar ze direct geplaatst en afgemonteerd worden.

Realisatie

Op de bouwlocatie verrijst het woongebouw in een korte bouwtijd. Hierdoor blijven kosten en overlast voor de omgeving van de bouwlocatie zo beperkt mogelijk. De woonmodules zijn in de productiehallen al volledig afgebouwd, inclusief keukenblok, badkamer en technische installaties. Daardoor zijn ze plug & play inzetbaar: de woonmodules zijn snel beschikbaar voor de gebruiker.

Oplevering

We leveren het gebouw sleutelklaar op: klaar voor verhuur en/of verkoop! Spijkerman verzorgt het volledige bouwproces: vanaf de inventarisatie van wensen en eisen, het ontwikkelen van maatwerk, de productie, transport, montage op de bouwlocatie en de oplevering! Ook verzorgen we desgewenst het onderhoud.